Máte váš vůz spolehlivě zabezpečen proti krádeži?

Máte váš vůz spolehlivě zabezpečen proti krádeži?

Je až k nevíře, kolik aut se každodenně snaží odcizit překupníci kradených vozů, nebo je přímo ukradou. Majitelům, kteří nemají vůz zabezpečen ani pojištěn proti krádeži pak nezbývá než doufat, že jej policie nalezne. Mnohdy je to ale bezvýsledné hledání, a tak nezbývá nic jiného, než že si okradený musí koupit vůz jiný. A přitom stačí tak málo, aby váš vůz nepatřil k těm odcizeným. Zabezpečení není vůbec tak drahé, jak si možná myslíte, pakliže máte typ vozu, který je drahý a mezi zloději žádaný, mělo by být jeho zabezpečení naprostou samozřejmostí.

Spolehlivé a rychlé zabezpečení automobilů

Jestliže chcete zabezpečit svůj vůz během krátké chvíle, můžete se obrátit na webové stránky pandora-alarm.sk. Nabízí zabezpečení auta proti krádeži, se kterými jsou jejich zákazníci velmi spokojeni. Pandora alarm vám může nabídnout vícero možností zabezpečení. A je jen na vás, co vše si vyberete. V nabídce je Bluetooth mobilní aplikace, dálkový start, dvojcestný dálkový ovladač, online mobilní aplikace i sledování GPS polohy vašeho auta. Díky tomuto komplexnímu zabezpečení můžete zamezit krádeži vozu v mnoha situacích, kupříkladu i při ztrátě či krádeži originálního klíče od vozu, v případě odtažení nebo při snaze zneužít dálkový start.

Zabezpečit je možné jakékoli vozidlo, včetně motocyklů a velkých vozidel.

Pandora ale umí i další služby, z nichž budete nadšeni. V jakékoli počasí budete moci řídit teplotu interiéru vozu na dálku, pomocí dálkového startu budete šetřit motor v chladném období a prodloužíte jeho životnost. S Pandorou můžete ovládat, monitorovat, chladit i vytápět váš vůz jedním dotykem vašeho prstu za pomoci mobilní aplikace.

Seznamte se se špičkovým imobilizérem

Podíváme-li se na imobilizér Pandora IMMO, záhy zjistíme, že můžeme koupit skvělé zabezpečení za výbornou cenu. Bezkontaktní imobilizér využívá nejmodernější technologii Bluetooth a ovládá se pohodlně dálkovým ovládáním díky mobilní aplikaci. Díky imobilizéru Pandora IMMO získáte špičkový zabezpečovací systém vhodný k zabezpečení nejmodernějších vozů bez toho, aniž byste museli výrazněji zasahovat do jejich elektroniky. Systém sestává z vysoce kvalitních komponentů, které společně tvoří nepřekonatelný systém zabezpečení. Imobilizér dokáže rozeznat majitele vozu za pomoci unikátního autorizačního přívěsku malých rozměrů, díky němuž systém disponuje vícery ochrannými funkcemi.

Zajímá vás cena? Pohybuje se již od 240 eruo s DPH a vy si můžete nechat nezávazně vytvořit cenovou nabídku. Za bezpečí vozu a váš klid tato cena rozhodně stojí. Zamyslíte-li se, kolik starostí a výdajů by vám vzniklo, kdybyste měli vůz hledat, nebo o něj dokonce přijít, je cena skutečně zanedbatelná. Obraťte se na pandora-alarm.sk a zjistěte zde vše, co vás ke spolehlivému zabezpečení Pandorou zajímá.

Top