Nadrozměrnou přepravu vždy svěřte profesionálům!

Nadrozměrnou přepravu vždy svěřte profesionálům!

Převoz těžkého i nadměrného nákladu nebývá jednoduchý. Proto je na místě svěřit jej odborníkům, kteří s ním mají své zkušenosti a zaručí se vám o to, že vaše zásilka se na místo doručení dostane v pořádku a neporušená.

Nadrozměrná doprava stejně jako přeprava těžkých zásilek samozřejmě má svá specifika, a to nejenom kvůli hmotnosti a rozměrům přepravovaného nákladu. Takový náklad podléhá zvláštní legislativě a mohou jej přepravovat jen řidiči s patřičným oprávněním.

Parametry nadrozměrného nákladu

Pod pojmem nadrozměrný náklad rozumíme zásilku, jejíž rozměry přesahují rozměry zásilky standardní. Tato zásilka přitom může být až 22 metrů dlouhá, 6 metrů široká a 4,5 metrů vysoká v závislosti na výšce mostů, podjezdů, ale i vrat průmyslových areálů, v nichž se těžkotonážní vozidlo spediční firmy, jež pojme i pět desítek tun těžký náklad, bude pohybovat.

Nároky na nadrozměrnou přepravu

Samotná přeprava nadrozměrných zásilek se samozřejmě neobejde bez detailního studia cesty. Zkušený řidič musí být předem obeznámen se všemi typy komunikací, přemostěními a dalšími překážkami, jež ho na cestě mohou potkat. Nesmírně důležitá je také role doprovodného vozidla, které na nadměrný náklad upozorňuje ostatní motoristy a účastníky dopravního provozu.

Profesionální spediční služby

Jde-li vám o skutečně hladký průběh přepravy a cesty, doporučujeme se obrátit na společnost s dostatečnými zkušenostmi a nejlepšími referencemi. Spediční služby na té nejvyšší úrovni najdete například v portfoliu společnosti Easy logistic, s.r.o.. Spediční firma se specializuje na transport pásové, kolové a zemědělské techniky, konstrukcí, generátorů, hřídelí a dalších strojírenských produktů, a to nejenom na území České republiky, ale celé Evropské unie.

Služby od A do Z

Předností společnosti je, že se od zásilku postará po všech směrech. Ve svém areálu ji po nezbytnou dobu uskladní a profesionálně ji zabalí. Obstará veškerá povolení a sjedná nezbytná pojištění. Zkrátka vše, bez čeho se přeprava nadměrných a těžkých zásilek dle české i evropské legislativy neobejde. Tak neváhejte!

Top