Kam pro inspiraci na vánoční dárek pro řidiče?

Kam pro inspiraci na vánoční dárek pro řidiče?

Nevíte si rady s výběrem dárku k narozeninám a rádi byste zůstali tentokrát alespoň trochu originální? Nechejte si poradit od Firmy na zážitky a věnujte nezapomenutelné chvíle za volantem.

Škola smyku jako dárek pro řidiče

Jízda autem se dnes stává téměř každodenní nutností. Doprava vlastním autem navíc šetří čas a umožňuje dostat se přesně z jednoho bodu na druhý. Na druhou stranu jsou situace, kdy raději zvolíme dopravu hromadnými prostředky už jen z toho důvodu, že nemáme dostatek zkušeností na řízení za ne úplně ideálního počasí. V takovém případě se vyplatí absolvovat školu smyku a naučit se řídit za deště, na kluzké vozovce nebo na vodě. Škola smyku Vás naučí efektivně ovládat volat za jakékoliv situace. Právě zde zjistíte, jak se zastavuje auto na různých typech povrchů i jak je důležité mít správné pneumatiky. Vyzkoušíte si, jak se krizové překážce vyhnout i při plném brzdění. Procvičíte si efektivní rozjezd na mokrém kopci a pochopíte, jak fungují základní bezpečnostní systémy ABS a ESC.

Překvapte Vašeho milého u vánočního stromečku voucherem na jízdu Hummerem

Dalším tipem na dárek k narozeninám, ke svátku, k Vánocům nebo jen tak pro radost je jízda Hummerem. Tento dárek rozhodně nezklame nikoho, kdo miluje adrenalin a zároveň dobrodružství. Legendární terénní vůz Hummer byl poprvé použit americkou armádou při bojích v Perském zálivu. Během projížďky tak na Vás dýchne také trocha historie. Jízda pokračuje na korbě vojenského H1. Tento vůz Vás zaujme svou vizáží a během projížďky Vám ukáže svou offroadovou tvář i mimořádné jízdní vlastnosti při překonávání neprůjezdného terénu.
Máte-li spíš po svém boku muže gurmána, pak můžete hledat na webovém portále Firmy na zážitky dárek zde www.firmanazazitky.cz/vanocni-darky-pro-muze/.

Společnost Allegria letos přichází s velmi pestrou nabídkou a je tedy více než jasné, že si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Díky originálním zážitkům si mohou obdarovaní odnést nezapomenutelné vzpomínky, které jim utkví na dlouho v paměti.

Top